Lajay: de persoonlijke thuiszorg in Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar thuiszorg in Amsterdam Noord en wilt u niet elke dag een ander gezicht zien? Kies dan voor Thuiszorg Lajay. De kleinschalige en persoonlijke thuiszorgorganisatie in Amsterdam.

Bekwaam en professioneel

Veel ouderen die afhankelijk zijn van thuiszorg vinden het vervelend om steeds weer een nieuw gezicht te zien. Zeker als het gaat om dagelijkse verzorging zoals wassen en douchen of stomaverzorging, voelt dit voor veel ouderen niet prettig. Bij thuiszorg Lajay in Amsterdam Noord heeft u dagelijks met dezelfde bekwame en professionele thuiszorgmedewerker te maken. Daarnaast werken we met vaste vervangers dus mocht er toch een keertje iemand anders komen dan is dat geen onbekende. Thuiszorg Lajay biedt een persoonlijke benadering en een vertrouwd gezicht.

Steeds een vertrouwd gezicht

Voor mensen met (beginnende) dementie kan steeds een nieuw gezicht ook verstorend werken. het zijn weer extra prikkels die verwerkt moeten worden waardoor sommigen zelf agressief kunnen worden. Thuiszorg Lajay in Amsterdam zorgt voor vaste regelmaat met een vertrouwd gezicht.

Thuiszorg Amsterdam
Thuiszorg Amsterdam

Contact

U kunt niet alleen bij ons terecht voor thuiszorg in Amsterdam Noord maar ook in de rest van Amsterdam en Amstelveen. Bent u op zoek naar thuiszorg hulp in Amsterdam of Amstelveen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-46636735 of stuur een mailtje naar info@thuiszorglajay.nl. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken. Wij komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.

Wilt u een afspraak maken?