Thuiszorg organisatie in Amsterdam-Noord

Heeft u behoefte aan thuiszorg in Amsterdam-Noord? Dan staat Lajay thuiszorg en ouderenzorg graag voor u klaar. Op oudere leeftijd kunnen dagelijkse handelingen of persoonlijke verzorging een uitdaging worden. Ook na een ziekenhuisopname, operatie of andere situatie waarin extra zorg gewenst is, kan de thuiszorg van Lajay in Amsterdam-Noord een uitkomst bieden. Wij zijn een kleine organisatie die persoonlijke aandacht en het leveren van op maat gemaakte zorg hoog in het vaandel heeft staan.

Hierdoor wordt niet alleen een fijne kwaliteit van leven mogelijk gemaakt, maar is het voor ouderen of hulpbehoevenden ook mogelijk om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. U kunt tevens van de diensten van Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord gebruik maken als u verplegende hulp nodig heeft. Onze gecertificeerde zorgmedewerkers helpen u graag bij het toedienen van medicatie, injecteren, wondverzorging of stoma-verzorging.

Heeft u als oudere behoefte aan wat extra hulp of zorg? Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord helpt u graag bij het aan en uitkleden, douchen, opstaan of eten. Doordat wij werken met een klein team kan er voldoende persoonlijke aandacht worden gegeven waardoor eventuele veranderingen sneller worden opgemerkt. Doordat wij zoveel als mogelijk werken met een vaste medewerker per cliënt, ontstaat er een band van vertrouwen waardoor de thuiszorg nog effectiever kan worden toegepast. Daarnaast is het goed om te weten dat Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord zoveel mogelijk werkt met vaste vervangers.

Thuiszorg Amsterdam

Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord

Lajay is een kleinschalig thuiszorgorganisatie in Amsterdam-Noord. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte en persoonlijke zorg leveren aan ouderen, waarin het welzijn en de zelfstandigheid van de cliënt centraal staat. Door het verstrekken van persoonlijke zorg ontstaat er tevens een goede controle op eventuele veranderingen in de situatie. Desgewenst kan er op deze manier tijdig worden overgeschakeld op het leveren van de zorg die op dat moment gewenst is.

Zelfstandigheid is zeer belangrijk voor ouderen. Het voorkomt een sociaal isolement en daarbij werkt een vertrouwde omgeving mee aan een spoedig herstel na bijvoorbeeld een operatie. Lajay is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte thuiszorg in Amsterdam-Noord. Welke hulpvraag u ook heeft, wij staan graag voor u klaar. Dit kan zowel door het leveren van gepaste thuiszorg vanuit uw vertrouwde omgeving, maar ook door het leveren van verpleegkundige zorg in de vorm van het toedienen van medicatie of injecties.

Onze medewerkers zijn uiteraard gediplomeerd verzorgende IG in Amsterdam, zodat ze u altijd de hulp kunnen bieden die gewenst is. Wilt u meer informatie over de thuiszorg van Lajay in Amsterdam-Noord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bespreken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u een afspraak maken?