Langer zelfstandig wonen met thuiszorg hulp in Amsterdam

Ouder worden betekent vaak ook dat er meer hulp nodig is. Dingen die u niet zelf meer kunt. Wanneer u hulp nodig heeft bij uw dagelijkse verzorging of verpleging kunt u thuiszorg hulp in Amsterdam inschakelen. Op die manier krijgt u wel alle noodzakelijke hulp en verzorging maar kunt u ook zelfstandig blijven wonen.

Kleinschalige organisatie

Thuiszorg hulp in Amsterdam wordt vaak gedaan door grotere organisaties. Dit heeft tot gevolg dat u steeds een andere medewerker krijgt. Thuiszorg Lajay heeft een andere aanpak. Wij zijn een kleinschalige organisatie waardoor u verzekerd bent van een vertrouwd gezicht. Iedere dag weer. Daarnaast werken wij met vaste vervangers dus mocht er een keer iemand anders komen dan is dat geen onbekende en zover mogelijk wordt het vooraf met u gecommuniceerd.

Persoonlijke verzorging en verpleging

Thuiszorg Lajay biedt thuiszorg hulp in Amsterdam en Amstelveen. Wij bieden hulp bij persoonlijke verzorging zoals hulp bij het opstaan, aankleden, douchen, wassen of bij het eten. Daarnaast kunnen wij u verpleging bieden. Het toedienen van medicatie, wondverzorging of stomaverzorging,het is allemaal mogelijk. Zo bieden wij ouderenzorg in Amsterdam centrum maar kunnen we ook injecties toedienen in Amstelveen.

Thuiszorg hulp Amsterdam
Thuiszorg hulp Amsterdam

Uw zorgbehoefte in kaart

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een intakegesprek om de zorgbehoefte in kaart te brengen. Thuiszorg Lajay is bereikbaar op telefoonnummer 06-46636735 of stuur een mailtje naar info@thuiszorglajay.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een afspraak maken?