Ouderenzorg in Amsterdam-Centrum

De ouderenzorg van Lajay in Amsterdam-Centrum is erop gericht om ouderen thuiszorg te kunnen bieden vanuit de vertrouwde omgeving van een eigen woning. Hierdoor kunnen zorgbehoevende ouderen langer zelfstandiger blijven wonen waardoor het comfort van leven wordt vergroot. De ouderenzorg van Lajay in Amsterdam-Centrum is onderscheidend door het bieden van warme en persoonlijke zorg.

Onze kleine organisatie maakt het mogelijk om op maat gemaakte ouderenzorg te kunnen bieden waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Door ziekte of belemmeringen is zelfstandig kunnen blijven wonen voor ouderen niet altijd vanzelfsprekend. Een verhuizing of een langdurig verblijf in een verpleegcentrum of ziekenhuis kan tevens zorgen voor een isolement of vereenzaming. Om ouderen zolang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen en leven, biedt Lajay ouderenzorg aan in Amsterdam-Centrum.

Doordat we een kleine zorgorganisatie zijn met gecertificeerd personeel, kunnen we door middel van onze uiteenlopende diensten een op maat gemaakte thuiszorg bieden aan ouderen. Voor veel ouderen speelt herkenning en vertrouwen een belangrijke rol als het gaat om ouderenzorg. Doordat onze organisatie klein en persoonlijk is, kunnen we voorzien in deze behoefte. Cliënten kunnen hierdoor uitgaan van een vaste medewerker welke de band tussen de zorgverlener en de cliënt vergroot en versterkt. Hierdoor kunnen eventuele veranderingen in de situatie tijdig worden opgemerkt, zodat er meer hulp geboden kan worden.

Ouderenzorg Amsterdam centrum

Lajay ouderenzorg en thuiszorg in Amsterdam-Centrum

Hebben uw ouders of naasten behoefte aan persoonlijke ouderenzorg in Amsterdam-Centrum? Dan staat Lajay thuiszorg graag voor u klaar. We bieden één op één ouderenzorg met aandacht het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg waardoor de zelfstandigheid zo lang mogelijk behouden kan blijven. Dit doen we niet alleen door het leveren van ouderenzorg en thuiszorg, maar ook voor verpleegkundige zorg in Amsterdam-Centrum staat Lajay graag voor u klaar.

We kunnen gepaste zorg leveren vanuit de eigen vertrouwde omgeving. Hierbij kunt u denken aan hulp bij het aan en uitkleden, douchen en wassen, het toedienen van medicatie of wond en stomaverzorging. We streven naar het leveren van persoonlijke zorg waarbij het welzijn van de cliënt altijd centraal staat. Doordat we werken met een klein team is herkenbaarheid voor de ouderen één van onze sterke punten. Wil u weten wat Lajay kan betekenen voor de ouderenzorg die u nodig heeft in Amsterdam-Centrum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we graag onze werkwijze en brengen we de zorgbehoefte van uw wensen in kaart.

Wilt u een afspraak maken?