Thuiszorg Lajay biedt ouderenzorg in Amsterdam centrum

Thuiszorg Lajay biedt ouderenzorg in Amsterdam centrum. Door ouderen goede zorg te bieden kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen.

Persoonlijke thuiszorg

Thuizorg Lajay onderscheidt zich door persoonlijke thuiszorg. Doordat wij een kleine organisatie zijn, bent u verzekerd dat u dagelijks een vertrouwd gezicht ziet. Voor veel ouderen is het prettig als zij weten wat en wie zij kunnen verwachten. De ouderenzorg in Amsterdam centrum van Thuiszorg Lajay voorzien in deze behoefte. Op deze manier kan een relatie opgebouwd worden tussen verzorgende en cliënt waardoor er ook meer gesignaleerd kan worden. Er kan tijdig actie ondernomen worden indien er meer zorg nodig is.

Verpleegkundige zorg in Amsterdam en Amstelveen

U kunt bij Thuiszorg Lajay niet alleen terecht voor ouderenzorg in Amsterdam centrum maar in heel Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast leveren wij ook verpleegkundige zorg in Amsterdam en omstreken. Hierbij kunt u denken aan stomaverzorging, wondverzorging of het toedienen van medicatie. Wij zijn gediplomeerd als verzorgende ig in Amsterdam.

Ouderenzorg Amsterdam centrum
Ouderenzorg Amsterdam centrum

Inrichten van de zorg

Heeft u interesse in de diensten van Thuiszorg Lajay? Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze. Allereerst gaan we met u in gesprek om de zorgbehoefte in kaart te brengen. Op basis daarvan kijken we hoe we de zorg verder gaan inrichten.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Thuiszorg Lajay is bereikbaar op telefoonnummer 06-46636735. U kunt ook een mailtje sturen of gebruik maken van het contactformulier op de website.

Wilt u een afspraak maken?