Thuiszorg Lajay: gediplomeerd verzorgende ig in Amsterdam

Bent u op zoek naar een verzorgende ig in Amsterdam? Dan bent u bij Thuiszorg Lajay aan het juiste adres.

Hulp en ondersteuning voor mensen die zichzelf niet kunnen redden

Als verzorgende in de individuele gezondheidszorg houdt Thuiszorg Lajay zich bezig met het hulp en ondersteuning aan mensen die zichzelf niet kunnen redden. Deze mensen, vooral ouderen, hebben hulp nodig bij de dagelijkse verzorging en hebben verpleegkundige ondersteuning nodig.

Hulp bij persoonlijke verzorging en verpleegkundige zorg

Als gediplomeerd verzorgende IG in Amsterdam is Thuiszorg Lajay inzetbaar voor verschillende zorgtaken op het gebied van persoonlijke verzorging en verpleegkundige zorg. Zo kunnen wij helpen met wassen, douchen, scheren, aankleden etcetera. Daarnaast kunnen behulpzaam zijn bij wondverzorging, stomaverzorging en het toedienen van medicatie.

Verzorgende IG Amsterdam
Verzorgende IG Amsterdam

Kleinschalig en persoonlijk

Thuiszorg Lajay is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Dit heeft als voordeel dat onze cliënten dagelijks dezelfde verzorgende treffen. Het contact is daardoor persoonlijk en onze cliënten weten wie ze kunnen verwachten. Dit brengt rust en vertrouwen. Niet alleen bij ouderen maar ook bij cliënten met beginnende dementie.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Thuiszorg Lajay werkt als verzorgende ig in heel Amsterdam en Amstelveen. Heeft u ook interesse in thuiszorg in Amsterdam of Amstelveen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-46636735 of stuur een mailtje naar info@thuiszorglajay.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een afspraak maken?